Opbrengstgericht werken

De school biedt een goed en uitdagend onderwijsprogramma, maar houdt rekening met de verschillen tussen kinderen. Verschil in aanleg, tempo en interesse. Voor rekenen en taal wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste methodes.

Werken in 3 niveaus
In iedere groep wordt opbrengstgericht gewerkt in 3 niveaus. Zelfstandigheid en eigen initiatief zijn vaardigheden die getraind worden met dag- en weektaken. Deze manier van werken leidt tot goede resultaten op school.

(Hoog)begaafdheid
Voor (hoog)begaafde kinderen zijn er extra programma's. Zie verder op de website.

In samenwerking met de geledingen van de school, zoekt het bestuur van PCBO Leeuwarden e.o. per
1 augustus 2021 voor IKC Willem Alexander, een boeiende school in een jong kindcentrum,
een bevlogen directeur voor wtf 0,8 - 1,0.

Klik hier voor de uitgebreide informatie over deze vacacture.