PCBO Leeuwarden e.o.

Onze school is een onderdeel van Protestant Christelijk Basisonderwijs Leeuwarden en omstreken.

waar identiteit en kwaliteit elkaar versterken

Onze missie: PCBO Leeuwarden e.o. is een integere aanbieder van primair onderwijs in de gemeente Leeuwarden. Zij geeft hoogwaardig, innovatief en gedegen onderwijs, vanuit een christelijke identiteit, met aandacht voor de talenten van ieder kind. De organisatie is een betrouwbare partij voor zowel ouders, leerlingen en partners, als voor het personeel.

Onderwijs op maat, bereikbaar en toegankelijk, met oprechte aandacht voor ieder kind!

PCBO Leeuwarden bestaat uit veertien basisscholen met in totaal achttien locaties; dertien verspreid over Leeuwarden en 5 locaties respectievelijk in Wirdum, Grou, Akkrum, Aldeboarn en Tersoal, waar 300 personeelsleden zorg hebben voor ruim 3000 leerlingen. De algehele leiding is in handen van de directeur-bestuurder.

Het adres van het Verenigingsbureau PCBO is:

Margaretha de Heerstraat 2,
8911 AA Leeuwarden
Internet: www.pcboleeuwarden.nl
E-mail: info@pcboleeuwarden.nl

Lidmaatschap PCBO Leeuwarden e.o.
Als u lid wilt worden van de Vereniging PCBO Leeuwarden e.o. kunt u hier het lidmaatschapsformulier downloaden in PDF. Leden betalen een contributiebedrag dat zij zelf mogen vaststellen (vanaf € 10 per jaar). Dit formulier kunt u printen en invullen en daarna opsturen of inleveren op school.