Willem Alexanderschool in Aldlân, Leeuwarden

Welkom op de website van de Willem Alexanderschool. Deze website is bedoeld voor de ouders/verzorgers van de kinderen die bij ons naar school gaan, de leerlingen zelf, eventuele nieuwe ouders en belangstellenden zoals familieleden en buren.

'Talentontwikkeling in krachtige leeromgeving'

Veel aandacht voor wetenschap en techniek, spel en creativiteit, veiligheid en je geaccepteerd voelen, dat kenmerkt de Willem Alexanderschool in Aldlân. We zijn een christelijke basisschool. Wij dragen normen en waarden over vanuit een Bijbels perspectief. Ouders /verzorgers en kinderen met een andere achtergrond zijn welkom als zij onze uitgangspunten respecteren. We hanteren een pestprotocol. De Kanjertraining, waarin zelfvertrouwen en loyaliteit centraal staan, passen we toe in alle groepen. Op deze website kunt u meer lezen over onze school.